|

Ontvang vergelijkbare jobs in je e-mail voor

Verpleegkundige OK Projectstaf...

House of Talents
Op zoek naar een boeiende uitdaging als zorgmedewerker? Stel je kandidaat via Care Talents. Je ontdekt bij ons vacatures bij zowel ziekenhuizen, thuiszorgorganisaties, rust- en verzorgingstehuizen,... verspreid over gans België. In onze kantoren te Antwerpen, Brussel, Luik en Kortrijk helpen dedicated consultants je snel aan een nieuwe care job.

Verpleegkundige OK Projectstaffing

Bedrijfsomschrijving

Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is project staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij CareTalents in een team van enthousiaste en competente verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie, en die méér willen halen uit hun carrière. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen!

Functieomschrijving

Als verpleegkundige op de dienst OK sta je in voor het assisteren en instrumenteren van de artsen tijdens het uitvoeren van verschilllende chrirurgische ingrepen.
Je fungeert als omloopverpleegkundige, maar ook als assisterend verpleegkundige. Als OK verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor het onthaal, de identificatie en begeleiding van patiënten doorheen de verschillende fasen van het operatiekwartier. Voor de ingreep zet je materiaal klaar en controleer je het materiaal. Je bewaakt de patiëntveiligheid en biedt de nodige ondersteuning bij het installeren en oplijnen van de patiënt t.e.m de inductie door anesthesie.
Je houdt toezicht op diverse parameters en in opdracht van de arts stel je de nodige verpleegtechnische handelingen. Je kan anticiperen en/of gepast reageren in crisissituaties en je ruimt de zalen op. Je handelt de nodige administratieve formulieren af

Functie-eisen

- Je bent in het bezit van een diploma bachelor in de verpleegkunde of bent gegradueerd HBO5. Banaba OK is een pluspunt.
- Je hebt ervaring op het OK.
- Je bent leergierig, houdt van variatie en hebt zin voor avontuur.
- Je wil jezelf ontwikkelen en een maximale ervaring opdoen.
- Je bent sociaal en denkt patiëntgericht.

Arbeidsvoorwaarden

- Via onze projecten bieden we jou een reeks unieke ervaringen en zo de kans om een gevarieerde en interessante loopbaan te creëren
- een uitdagende, toffe jobwaar je trots op kan zijn
- maximale ondersteuning, begeleiding encoaching
- workshops en externe opleiding om jezelf alsverpleegkundige te blijven ontplooien
- verloning volgens barema en anciënniteit
- een toffe mini om jezelf naar jouw project teverplaatsen en waar je ook privé mee mag rijden 

Sollicitatieprocedure

Jennifer Torfs
+32 (0)3 259 29 10
jennifer.torfs@caretalents.be

Bezoek www.caretalents.be voor meer informatie over de vacature Verpleegkundige OK Projectstaffing of solliciteer online op de vacature Verpleegkundige OK Projectstaffing.