|

Ontvang vergelijkbare jobs in je e-mail voor

Technical Account Manager

Sales Talents
Op zoek naar een boeiende uitdaging in external, internal of retail sales? Stel je kandidaat via Sales Talents. Je ontdekt bij ons vacatures bij zowel kleine, middelgrote als grote ondernemingen, verspreid over heel België. In onze kantoren te Antwerpen, Brussel en Kortrijk helpen dedicated consultants je snel aan een nieuwe sales job..

Technical Account Manager

Bedrijfsomschrijving

Voor onze klant, de marktleider op vlak van totaaloplossingen binnen openbare verkopen zoeken we een analytisch accountmanager. 

Functieomschrijving

- Naast het bewerken van een mooie bestaande klantenportefeuille breng je de markt (nadruk op België, Frankrijk en Nederland) verder in kaart en speur je naar opportuniteiten en bouw je jouw netwerk verder uit.

- Je plant nieuwe afspraken in en overtuigt de klanten door middel van jouw technische know how dat jullie een meerwaarde kunnen betekenen. Je denkt mee met de klant en tekent samen de krijtlijnen uit voor bepaalde projecten.

- Je werkt nauw samen met interne medewerkers om de voorgestelde totaaloplossing te concretiseren en je zorgt in the end voor de closing.

- Bij elke nieuwe en bestaande klant bouw je een echte lange termijn relatie uit en hou je elk contact warm door middel van een goede opvolging.


Functie-eisen

- Je hebt minimaal een 8-tal jaar in een technisch (commerciële) functie. Idealiter ben je gestart binnen een technische allround functie en daarna gegroeid in een technisch commerciële functie en bekleedt deze laatstgenoemde minstens een jaar of 3.

- Je hebt minimaal een Bachelordiploma of een Masterdiploma in een technische richting (Elektronica, elektromechanica, IT, …).

- Je hebt een zeer goede talenkennis van Nederlands, Frans en Engels. Kennis van Duits is een pluspunt.

- Je werkt gestructureerd en kunt goed overweg met de courante programma’s (Excel, Word, Outlook, …).

- Je bent een echte solution seller en hebt ervaring met projectmatige verkoop.

- Je bent analytisch sterk en hebt een uitmuntend technisch inzicht.

- Je bent bereid korte verplaatsingen te doen naar het buitenland (voornamelijk de buurlanden).

Arbeidsvoorwaarden

Je komt terecht in een sterk groeiende KMO. Eigen initiatief en ondernemerschap worden sterk gewaardeerd.

Je komt terecht in een sterk gemotiveerd en hecht team.

Je start met een aantrekkelijk loon met een uitgebreid pakket extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, onkostenvergoeding, laptop en GSM-abonnement. Dit wordt aangevuld met een haalbaar commissiesysteem.


Sollicitatieprocedure

Hanne Labeeuw

+32 (0)56 23 95 34

Hanne Labeeuw

+32 (0)56 23 95 34

Bezoek www.salestalents.be voor meer informatie over de vacature Technical Account Manager of solliciteer online op de vacature Technical Account Manager.