|

Ontvang vergelijkbare jobs in je e-mail voor

Store Manager Food & Eat-In

Sales Talents
Op zoek naar een boeiende uitdaging in external, internal of retail sales? Stel je kandidaat via Sales Talents. Je ontdekt bij ons vacatures bij zowel kleine, middelgrote als grote ondernemingen, verspreid over heel België. In onze kantoren te Antwerpen, Brussel en Kortrijk helpen dedicated consultants je snel aan een nieuwe sales job..

Store Manager Food & Eat-In

Bedrijfsomschrijving

De partner van Retail Sales Talents is een Belgisch bedrijf dat een grootschalige aanpak hanteert. Het is een snelgroeiende organisatie met twee winkelformules in België, waarvoor zij alle producten zélf produceren. 

Wij zoeken een Store Manager met affiniteit voor voeding voor regio Oost-Vlaanderen, waar we TWEE vacatures hebben openstaan! 

Functieomschrijving

Als gerant ben je hoofdzakelijk aanwezig op de werkvloer. Dagelijks stuur je een team aan van 10-15 medewerkers in de winkel, het kookeiland en het atelier.

Je zorgt voor een optimale werkverdeling en opvolging, je coacht en motiveert jouw medewerkers om uitstekende resultaten te behalen. Samen slaag je er in onze klanten een excellente service en winkelbeleving aan te bieden.

De versheid van onze producten is voor jou vanzelfsprekend. Kwaliteit, hygiëne en veiligheid zijn voor jou topprioriteiten.

Je waakt erover dat de winkel een mooie commerciële uitstraling heeft, dat promoties correct worden toegepast en dat klanten steeds vriendelijk, snel en professioneel geholpen worden. Door klanten te informeren met passend advies over producten en bereidingswijzen maak je het verschil.

Als leidinggevende pas je het LEAD BY EXAMPLE-principe toe en help je ook actief mee met de dagelijkse taken zoals het aanvullen van de toonbanken, het onderhoud van het filiaal, kassabeheer…

Naast de praktische organisatie is een correcte administratie in jouw filiaal ook een belangrijk deel van jouw taken. Dit behelst zowel personeelszaken, verkoopgegevens, financieel beheer als andere domeinen zoals voedselveiligheid enz.

Functie-eisen

- Je kan terugvallen op een aantal jaren management ervaring binnen een Retail-omgeving, bij voorkeur binnen Food-Retail. 
- Je hebt ervaring in het aansturen van middelgrote tot grote teams.
- Een grote affiniteit met koken en voeding is een must. Je moet voor de volle 100% geïnteresseerd zijn in het gamma van onze klant. 
- Je kan je team stimuleren en motiveren om steeds hetzelfde niveau van service aan te houden in de winkel. 
- Je bent hands-on ingesteld en kan omgaan met stressvolle situaties. 
- Je kan je flexibel opstellen naar zaterdagwerk toe. 

Arbeidsvoorwaarden

- Een gerichte opleiding waarbij je alle facetten van de winkel kan doorlopen. 
- Werken in een mensgerichte organisatie, die blijft groeien. 
- Persoonlijke groei. 
- Een marktconform loon, aangevuld met extra legale voordelen (inclusief bedrijfswagen). 
- De kans om jezelf te ontplooien binnen deze functie. 

Sollicitatieprocedure

Céline De Winter

+32 (0)496 98 30 37
+32 (0)3 259 29 09

Bezoek www.salestalents.be voor meer informatie over de vacature Store Manager Food & Eat-In of solliciteer online op de vacature Store Manager Food & Eat-In.