|

Ontvang vergelijkbare jobs in je e-mail voor

Stabiliteitsingenieur - Bevere...

Engineering

Stabiliteitsingenieur - Beveren - Met wagen


Stabiliteitsberekeningen nieuwe projecten - Opmetingen - mét wagen

Dit toonaangevend bedrijf, gelegen rond Beveren, is als aannemer actief binnen de bouwsector en de industrie. Als marktleider in haar sector, werken zij hun projecten uit met een eigen studiedienst en dragen zij de veiligheid hoog in het vaandel. Omdat ze nieuwe projecten blijven binnen krijgen, zijn ze op zoek naar een Stabiliteitsingenieur om hun engineeringteam te versterken:


Als Stabiliteitsingenieur sta je in voor de sterkte- en stabiliteitsberekeningen van hun projecten. Je gaat daarnaast ook ter plaatse om de nodige opmetingen te doen. Daarnaast maak je de nodige plannen en volg je de werken mee op. Ten slotte denk je ook na over nieuwe innovaties.


  • Je hebt een hoger technisch diploma (bouwkunde).
  • Een eerste ervaring in stabiliteitsberekeningen is een pluspunt!
  • Je hebt een zeer goede kennis van zowel Frans als Nederlands.
  • Je kan goed zelfstandig werken en je hebt aandacht voor veiligheid.
  • Je bent bekend met MS Office. Kennis van Scia Engineer is een plus.


Je komt terecht in een groot bedrijf met verschillende doorgroeimogelijkheden en ruimte voor initiatief. Je krijgt ook de nodige ondersteuning (bv. opleidingen). Daarnaast krijg je een aantrekkelijk salaris, aangevuld met extralegale voordelen zoals wagen & tankkaart, maaltijdcheques en 12 extra verlofdagen.

Ben je de pérfecte fit voor deze vacature van Stabiliteitsingenieur? Contacteer dan Maarten De Winter op 02 533 22 79 of stuur een mail met jouw CV naar maarten@teknik-recruitment.eu

Voor andere vacatures in Engineering: check onze website www.teknik-recruitment.eu
Klik voor alle vacatures van TEKNIK