|

Ontvang vergelijkbare jobs in je e-mail voor

QC LABORANT CHEMIE 2 PLOEGEN (...

QC LABORANT CHEMIE 2 PLOEGEN (M/V)Gent
Job SummaryCompany Hays GentLocation Gent, IndustriesChemie/PetrochemieJob TypeVoltijds Beperkte duurEducation LevelMaster (Licentiaat)Job Reference Code1046299_1492769505Contact InformationHays Gent
Evelien Van den Eeckhoudt

  • Snelle opstart - Bachelors
  • 2-ploegenstelsel
  • Tijdelijk met optie vast

Voor een toonaangevende producent van chemische specialiteiten en farmaceutische producten, regio Gent, is Hays Life Sciences op zoek naar een QC laborant (m/v).

Als QC Laborant ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van verschillende analytische testen op binnenkomende grondstoffen, evenals op tussen- en eindproducten volgens strenge procedures en kwaliteitsnormen. Tot jouw takenpakket behoren technieken zoals: HPLC, GC, IR, UV, ICP-MS, ... Je werkt actief samen met je collega-analisten en rapporteert rechtstreeks aan de laboverantwoordelijke. Er wordt van jou verwacht dat je werkt volgens de GMP standaarden en alle vooropgezette procedures en standaarden nauwgezet kan volgen.

Idealiter behaalde je een Bachelor in de chemie, ben je pas afgestudeerd of heb je een eerste relevante ervaring binnen de chemische sector met eerder genoemde technieken. Je bent flexibel opgesteld (2-ploegenstelsel van 5u tot 13u en van 13u tot 21u), bent een teamplayer die vlot is in de omgang met een assertieve ingesteldheid. Nederlands en Engels zijn voor jou geen probleem en je bent gemotiveerd om in een sterk gecontroleerde GMP omgeving te werken.

Het bedrijf biedt een zeer boeiende en utidagende functie waarbij je een zeer sterke opleiding zal krijgen in verschillende analytische processen. Je werkt in een groene en filevrije omgeving en komt terecht in een jong en super dynamisch team. Bovendien staat het bedrijf open voor schoolverlaters en biedt het een mooie verloning.

Wil jij deel uit maken van dit dynamisch en toonaangevend bedrijf in de chemie als QC laborant (m/v)? Aarzel dan niet en stuur je cv door naar Evelien Van den Eeckhoudt, of neem contact op via: 0498/17 67 26


Solliciteer Online