|

Ontvang vergelijkbare jobs in je e-mail voor

Projectstaffing verpleegkundig...

House of Talents
Op zoek naar een boeiende uitdaging als zorgmedewerker? Stel je kandidaat via Care Talents. Je ontdekt bij ons vacatures bij zowel ziekenhuizen, thuiszorgorganisaties, rust- en verzorgingstehuizen,... verspreid over gans België. In onze kantoren te Antwerpen, Brussel en Kortrijk helpen dedicated consultants je snel aan een nieuwe care job. Je kan via Care Talents aan de slag via Project-Staffing, interim of werving en selectie.

Projectstaffing verpleegkundige thuiszorg regio Beveren

Bedrijfsomschrijving

Ben jij een nurse of a new generation?

Ben jij een verpleegkundig die houdt van zelfstandigheid en zich snel kan inwerken op verschillende verpleegkundig afdelingen?

Dan is de job als projectstaffing verpleegkundige beslist iets voor jou! Als deze job bij jouw persoonlijkheid past, zal je in een mum van tijd ontpoppen tot een volwaardige projectstaffing verpleegkundige in ons team.

Op deze manier zal je veel ervaring opbouwen en word je ingezet op de verschillende domeinen in de wereld van een verpleegkundige. Je passie is verplegen en je wil werken in de domeinen van ziekenhuizen, thuiszorgorganisaties en WZC.

Deze vernieuwende job als verpleegkundige past volledig binnen jouw visie? Dan hebben wij jou nodig! Solliciteer snel want wij breiden ons projectstaffing verpleegkundig team uit voor de regio West-en Oost-Vlaanderen!

Functieomschrijving

Voor dit eerste project kom je terecht in een groeiende thuiszorgorganisatie te Beveren, waarbij ze de opleiding aan nieuwe collega's voorop stellen. Als thuisverpleegkundige is een goede overdracht zeer belangrijk. Als je graag op de baan bent en een goede vertrouwensband met jouw patiënten opbouwt, dan is dit project echt iets voor jou.

Functie-eisen

Je bent Bachelor in de verpleegkunde of Gegradueerde verpleegkundige niveau HBO5? Ben je een schoolverlater? Dan kom je ook zeker in aanmerking voor deze job.

Je hebt een passie voor verplegen en bent empatisch naar patiënten toe.

Je bent communicatief sterk en je weet een professionele houding aan te nemen als teamplayer.

Je hebt een goede verpleegtechnische bagage volgens je opgebouwde anciënniteit.

Je rijdt graag met de auto.

Je hebt een commerciële ingesteldheid binnen je job als projectstaffing verpleegkundige.

Arbeidsvoorwaarden

Via de verschillende projecten bieden we jou een maximale ervaring en zo de kans om je zelf volledig te ontplooien als verpleegkundige.

- Je kan genieten van externe opleidingen en individuele coaching.
- Projectstaffing contract.
- Loonbarema volgens PC 330.
- Je kan rekenen op een interessant loon en overname van relevante anciënniteit.
- Je geniet van een aantrekkelijke extralegaal voordeel: een flashy Mini Cooper als bedrijfswagen + een tankkaart.

Sollicitatieprocedure

Celien Vanhoutte
0495/54.60.41
celien.vanhoutte@caretalents.be

Celien Vanhoutte
0495/54.60.41
celien.vanhoutte@caretalents.be

Bezoek www.caretalents.be voor meer informatie over de vacature Projectstaffing verpleegkundige thuiszorg regio Beveren of solliciteer online op de vacature Projectstaffing verpleegkundige thuiszorg regio Beveren.