|

Ontvang vergelijkbare jobs in je e-mail voor

LABORANT KLEUR/CHEMIE (M/V)

LABORANT KLEUR/CHEMIE (M/V)Gent
Job SummaryCompany Hays GentLocation Gent, IndustriesChemie/PetrochemieJob TypeVoltijds Onbeperkte duurEducation LevelMaster (Licentiaat)Job Reference Code1048179_1492769708Contact InformationHays Gent
Evelien Van den Eeckhoudt

* Vaste job
* Ervaring in het labo vereist
* Regio Gent

Voor een multinational in de chemische en textielsector is Hays Life Sciences op zoek naar een ervaren Laborant (m/v) met interesse in chemie. De focus van de job zal vooral gelegd worden op de additieven en kleurstoffen voor de detergentenindustrie.

Als Laborant zal je instaan voor het ontwikkelen van kleurformulaties voor detergenten en andere toepassingen. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van compatibiliteits- en stabiliteitstesten. Je staat in nauw contact met de klanten die specifieke vragen hebben omtrent kleurspecificaties en zal ook een tussenschakel zijn voor de sales- en productieafdeling. Soms zal er van jou verwacht worden om samen met de verkopers ter plekke te gaan bij de klanten. De uitgevoerde proeven en metingen zullen worden gerapporteerd en gecommuniceerd naar de verantwoordelijke verkopers. Ook sta je in voor een klein deel kwaliteitscontrole (QC) van de vervaardigde producten. Je zal rechtstreeks rapporteren aan de labomanager.

Idealiter behaalde je een bacheloropleiding in een relevante wetenschappelijke richting zoals chemie, biochemie, biotechnologie of FBT en beschik je over minimaal 3 jaar ervaring in een labo-omgeving. Je bent een nauwkeurige werker met een sterk analytisch inzicht. Kennis van kleuren is een grote plus, maar geen must. Wel is het belangrijk dat je niet kleurenblind bent. Verder ben je een communicatieve teamplayer met een duidelijke doe-mentaliteit. Jouw Nederlands is perfect en Engels is ook geen probleem voor jou.

Onze klant biedt een vaste job aan in dagdienst in een internationaal erkend bedrijf. Je zal werken in een glijdend uurrooster, waardoor de work-life balance perfect gerespecteerd wordt. Je krijgt de kans om voortdurend bij te leren aan de hand van verschillende opleidingen en zal een competitief verloningspakket krijgen.

Wil jij deel uitmaken van dit leuk bedrijf, regio Gent, als Laborant Kleur/Chemie (m/v)? Aarzel dan niet en upload je cv online of contacteer Evelien Van den Eeckhoudt via 0498/17 67 26


Solliciteer Online