|

Ontvang vergelijkbare jobs in je e-mail voor

INGENIEUR LOGISTIEK

INGENIEUR LOGISTIEKGent
Job SummaryCompany Hays GentLocation Gent, 9000IndustriesProductie motorvoertuigen en onderdelenJob TypeVoltijds Beperkte duurEducation LevelMaster na masterJob Reference Code1029009_1487345737Contact InformationHays Gent
Sylvie De BockVoor onze klant, een grote internationale speler, actief in de automobielsector, zijn we op zoek naar een Ingenieur Logistiek.

 • Vacature Ingenieur Logistiek
 • Analytisch
 • Job in Automotive

  Je draagt bij tot het continu verbeteren van de veiligheid, kwaliteit, leadtime, kostenefficiëntie, milieu-impact en medewerkerstevredenheid van de warehouse operations. Hierbij ontwikkel je productiewerkmiddelen en processen inzake labeling, tooling, stockage, ... en implementeer je lean concepts. Je analyseert data met het oog op optimalisatie van stockageruimte en - middelen en als basis voor lay-outstudies. Verder onderzoek je structurele aanpassingen ter naleving van de wettelijke bepalingen zoals o.a. milieuvergunningen. Je werkt nauw samen met de continuous improvement teams en ondersteunt de productie in de implementatie van het dynamisch normmodel (tijdstudies, analyse werkmethode).

  Je hebt een hogere opleiding, bij voorkeur binnen logistiek, of je bent gelijkwaardig door ervaring. Je bent een analyticus die juiste conclusies kan trekken en deze weet om te zetten in gerichte actieplannen. Verder bezit je de nodige sociale vaardigheden om veranderingen te begeleiden en projecten te coördineren. Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en het Engels.

  Onze klant biedt een uitdagende job met een aantrekkelijk salaris.

  Heb je interesse in deze job als ingenieur logistiek? Solliciteer online of contacteer Sylvie De Bock van Hays Gent via 09/233.11.83.Solliciteer Online