|

Ontvang vergelijkbare jobs in je e-mail voor

Deeltijds verpleegkundige WZC ...

House of Talents
Op zoek naar een boeiende uitdaging als zorgmedewerker? Stel je kandidaat via Care Talents. Je ontdekt bij ons vacatures bij zowel ziekenhuizen, thuiszorgorganisaties, rust- en verzorgingstehuizen,... verspreid over gans België. In onze kantoren te Antwerpen, Brussel en Kortrijk helpen dedicated consultants je snel aan een nieuwe care job. Je kan via Care Talents aan de slag via Project-Staffing, interim of werving en selectie.

Deeltijds verpleegkundige WZC regio Beveren

Bedrijfsomschrijving

Care Talents gaat voor zijn klant, een modern rustoord in de regio Beveren, op zoek naar een gepassioneerde verpleegkundige met een hart voor de ouderenzorg. Het centrum geeft plaats aan 95 bewoners en bestaat uit 3 afdelingen.

Functieomschrijving

- Je zal voornamelijk instaan voor de verpleegkundige, maar ondersteunt ook de hygiënische en sanitaire verzorging van de bewoners
- Je hebt aandacht voor belevingsgerichte zorg en de veiligheid van de bewoner, voor jou staat de bewoner steeds centraal!
- Opvang en informeren van de bewoner en familie, inzamelen van informatie en correcte rapportering, voorbereiding en uitdeling van medicatie, regelen van ziekenhuisopnames, opvang van stagiaires... behoren tot jouw takenpakket

Heb je een ware passie voor de ouderenzorg? Zit empathie in je DNA? Ben je communicatief sterk en een echte teamplayer? Kan je zelfstandig werken en ben je bereid om bij te leren? Heb je de verpleegtechnische bagage die nodig is om de kwaliteit te garanderen? Ben je bereid om te werken in een 2-ploegstelsel met 1 op 2 weekends? Dan ben jij de perfecte match!

Functie-eisen

- Je bent Bachelor in de verpleegkunde of Gegradueerde verpleegkundige niveau HBO5
- Je bent flexibel en bereid om in 2-ploegenstelsel te werken met 1 op 2 weekends

Arbeidsvoorwaarden

- Onze klant biedt jou een contract van onbepaalde duur voor deeltijdse of voltijdse betrekking
- Verloning volgens de officiële barema's met overname anciënniteit
- Tussenkomst in jouw verplaatsing
- Attractiviteitspremie en eindejaarstoelage
- Oproeppremie en eco-cheques
- Je krijgt de kans om bijscholing te volgen en verdere specialisatie uit te bouwen

Sollicitatieprocedure

Céline Neirynck
056/245 641
celine.neirynck@caretalents.be

Céline Neirynck
056/245 641
celine.neirynck@caretalents.be

Bezoek www.caretalents.be voor meer informatie over de vacature Deeltijds verpleegkundige WZC regio Beveren of solliciteer online op de vacature Deeltijds verpleegkundige WZC regio Beveren.