|

Ontvang vergelijkbare jobs in je e-mail voor

Adjunct hoofdverpleegkundige W...

House of Talents
Op zoek naar een boeiende uitdaging als zorgmedewerker? Stel je kandidaat via Care Talents. Je ontdekt bij ons vacatures bij zowel ziekenhuizen, thuiszorgorganisaties, rust- en verzorgingstehuizen,... verspreid over gans België. In onze kantoren te Antwerpen, Brussel en Kortrijk helpen dedicated consultants je snel aan een nieuwe care job. Je kan via Care Talents aan de slag via Project-Staffing, interim of werving en selectie.

Adjunct hoofdverpleegkundige WZC

Bedrijfsomschrijving

Care Talents gaat voor zijn klant, een rustoord met 240 bedden in regio Nazareth, op zoek naar een gepassioneerde verpleegkundige die graag wil doorgroeien naar adjunct hoofdverpleegkundige of reeds ervaring opbouwde hierin.

Functieomschrijving

Als adjunct-hoofdverpleegkundige zal je de hoofdverpleegkundige ondersteunen in volgende taken:- Het in goede banen leiden van de afdeling en het coachen van het personeel.- Instaan voor het opmaken van zorgplannen, uurroosters...- Het fungeren als contactpersoon voor de artsen en familieleden.- Het organiseren van de teamvergaderingen.- Het observeren van de evolutie van de zorgen en het ondernemen van de nodige acties hiervoor.

Functie-eisen

- Je bent in het bezit van een verpleegkundig diploma- Je hebt reeds ervaring of de ambitie om als ondersteunend leidinggevende aan de slag te gaan- Je weet jou goed te integreren in een team en motiverende stuwende rol aan te nemen- Je bent een verantwoordelijk persoon met een hart voor de bewonerszorg

Arbeidsvoorwaarden

- Betreft vast contract onbepaalde duur (voltijds)- Aantrekkelijke verloning volgens barema (PC330) met overname anciënniteit- Maaltijdcheques- 100% vergoeding woon-werkverkeer- 20 verlofdagen met 4 extra dagen- De klant voorziet een professionele opleiding tijdens jouw opstart- Het rustoord steekt zichzelf in een nieuw jasje

Sollicitatieprocedure

Céline Neirynck+32 (0)56 24 56 41celine.caretalents.be

Céline Neirynck+32 (0)56 24 56 41celine.caretalents.be

Bezoek www.caretalents.be voor meer informatie over de vacature Adjunct hoofdverpleegkundige WZC of solliciteer online op de vacature Adjunct hoofdverpleegkundige WZC.