|

Ontvang vergelijkbare jobs in je e-mail voor

Account Manager Elektriciteit

Sales Talents
Op zoek naar een boeiende uitdaging in external, internal of retail sales? Stel je kandidaat via Sales Talents. Je ontdekt bij ons vacatures bij zowel kleine, middelgrote als grote ondernemingen, verspreid over heel België. In onze kantoren te Antwerpen, Brussel, Luik en Kortrijk helpen dedicated consultants je snel aan een nieuwe sales job.

Account Manager Elektriciteit

Bedrijfsomschrijving

Sterktechnisch aangelegd? Interesse in interieurarchitectuur? Dan ben jij deperfecte aanwinst voor een sterk ondernemend bedrijf dat zijn familiale waardenhoog in het vaandel draagt. Ze kunnen reeds terugblikken op meer dan 60 jaarervaring en expertise. Kies je voor hun product, dan kies je kwaliteit enmaatwerk. Dit realiseren ze mede dankzij hun sterk opgeleid personeel datperfect inspeelt op de noden van de klant. Momenteelzijn ze op zoek naar Accountmanager regio West- en Oost-Vlaanderen om hetbestaand team te vervoegen. Heb je interesse voor deze vacature? Bezorg me danzo snel mogelijk jouw cv!

Functieomschrijving

Jouw taken als Account manager:Het is een2-delige functie waarbij je instaat voor het verwerven van nieuwe klanten,alsook het onderhouden van de bestaande klanten. Zo ben je ongeveer 30% aanwezigop kantoor en 70% bij klanten. Tenslotte rapporteer je aan de Commercieel &Operationeel Directeur.

Functie-eisen

Jouw profiel als Account manager:- Minstens 3 jaar ervaring in een sales omgeving- Sterke technische kennis- Commerciële ingesteldheid- Affiniteit met elektriciteit- Gedreven persoonlijkheid, die steeds wil leren- Zin voor esthetiek en vormgeving

Arbeidsvoorwaarden

Het aanbod voor jou als Account manager:- Bruto maandsalaris aangepast aan jouw ervaringen opleiding met extralegale voordelen- Je komt terecht in een dynamische en uitdagendewerkomgeving. Diversiteit is dus sterk aanwezig, hierdoor krijg je de kans omsteeds te groeien binnen jouw functie. - Het bedrijf is zeer innoverend en is dan ookvastberaden om verder te groeien om zo hun marktpositie te versterken. Kortom,een werkgever met een toekomst!

Sollicitatieprocedure

Ellen Van Geluwe +32 (0)56 23 95 34

Bezoek www.salestalents.be voor meer informatie over de vacature Account Manager Elektriciteit of solliciteer online op de vacature Account Manager Elektriciteit.