|

Ontvang vergelijkbare jobs in je e-mail voor

Technisch-Administratief Bedie...

 

Dankzij zijn first mover aanpak verzekert Fluxys niet alleen het veilig verkeer van aardgas op de Belgische markt (business to business), maar breidt het zijn netwerk ook verder uit om zijn positie als draaischijf van de gasstromen, die bijdraagt tot de bevoorrading van West-Europa, te ontwikkelen.

De markt is in volle groei en onze toekomst veelbelovend!
Neem je toekomst in handen en voeg je bij de 1000 medewerkers van Fluxys die reeds de keuze gemaakt hebben om samen met ons de uitdagingen van morgen aan te gaan.

We zijn momenteel op zoek naar een (m/v):

Technisch-Administratief Bediende (Sint-Pieters-Leeuw) (Integratiecontract - 1 jaar) (Ref. GAR004a)

Het hoofddoel van het Interventiecentrum in Sint-Pieters-Leeuw is de continuïteit van het net te verzekeren. Hiervoor staan er altijd teams 24u/24 paraat om allerlei geplande of onvoorziene interventies op de vervoersinstallaties uit te voeren, ongeacht of die onder gasatmosfeer staan of niet. Daarnaast is het een van hun taken de gastransportinstallaties aan te passen, te herstellen of te bouwen. Ten slotte zorgen ze ook voor de opslag en logistiek van specifiek gasmateriaal. Het Interventiecentrum werkt volgens de ISO 9001 kwaliteitsstandaard in al zijn activiteiten: Gelaste constructies, Mechanische werkplaats, Logistiek en Magazijn.

Integratiecontract

Deze vacature kadert in de overheidsinitiatieven om de tewerkstelling van bepaalde groepen van mensen die minder kansen hebben op de arbeidsmarkt te bevorderen. Hiertoe werden verschillende categorieën gedefinieerd: langdurig werklozen, kortgeschoolden, 45-plussers, leefloontrekkers, herintreders, werkzoekenden met een beperking.
Fluxys stelt zich op als partner van het project door de opportuniteit te bieden aan deze personen op de arbeidsmarkt ervaring op te doen en een praktijkgerichte opleiding te volgen.

Functie

• Binnen het administratieve team van de afdeling Logistiek/Magazijn sta je in voor een gevarieerd pakket aan taken, zoals:
- de opvolging van kalibraties en keuringen van technisch materiaal;
- administratieve ondersteuning in het kader van de processen ISO 9001;
- de organisatie en opvolging van lichte transporten;
- het uitvoeren van de magazijntransacties in SAP;
- het opstellen en bijhouden van inventarissen.
• Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor zowel interne als externe klanten, zowel per mail als via de telefoon.

Profiel

• Je bent in het bezit van een A2-diploma (hoger secundair onderwijs) of kan een gelijkwaardige ervaring voorleggen;
• Je hebt organisatietalent en bent sociaalvaardig;
• Je werkt ordelijk, nauwgezet en nauwkeurig;
• Je beheerst vlot het Nederlands en hebt voldoende kennis van het Frans;
• Je werkt vlot met het MS Office pakket. Kennis van SAP is een pluspunt.

Aanbod

• Een contract bepaalde duur – 1 jaar
• Deze vacature kadert in de overheidsinitiatieven om de tewerkstelling van bepaalde groepen van mensen die minder kansen hebben op de arbeidsmarkt te bevorderen. Hiertoe werden verschillende categorieën gedefinieerd: langdurig werklozen, kortgeschoolden, 45-plussers, leefloontrekkers, herintreders, werkzoekenden met een beperking. Fluxys stelt zich op als partner van het project door de opportuniteit te bieden aan de minder begunstigde personen op de arbeidsmarkt ervaring op te doen en een praktijkgerichte opleiding te volgen. Voor bijkomende info over de specifieke voorwaarden van het Integratiecontract kan je ons gerust contacteren op het nummer 02/282.75.42.

Bijkomende info

Tina Vanwinckel - 02/282.75.68

Ga naar www.fluxys.com en kies de toekomst die jij wilt.