|

Ontvang vergelijkbare jobs in je e-mail voor

Plant Manager (m/v)

Position Information

 • Company
  via YELLOW SELECTIE
 • Location
  Moorsele, W Flanders
 • Job Status/Type
  Voltijds Onbeperkte duur
 • Job Category
  Administratie/Secretariaat
 • Occupation
  Algemeen/Overige: Administratie/Secretariaat
 • Industry
  Alle
 • Education Level
  Master na master
 • Reference Code
  ba7ad6fcfd24967ad16abbb23533bded

Plant Manager (m/v)


Bedrijfsprofiel:


Castellins NV met Belgische hoofdzetel in het West-Vlaamse Moorsele en branchoffice in Shanghai, is een belangrijke speler op de internationale vlasmarkt. Vanuit de alom gekende vlasstreek produceert en verwerkt Castellins NV vlasvezels voor diverse, vaak zeer vooruitstrevende toepassingen en zijn zij daarnaast actief in de trading van korte en lange vlasvezels. Hun producten worden naar meer dan 30 landen geëxporteerd waarbij ze maximale klantgerichtheid combineren met uiterst competitieve prijzen. Het Chinese vasteland neemt daarbij een belangrijk deel van de afzet voor zijn rekening.


Functieomschrijving:

Als lid van het managementteam ben je verantwoordelijk voor de organisatie van alle productieactiviteiten en stuur je een team van een 30-tal personen aan. Je ziet toe op een optimale werking van de productie en werkt diverse verbeteringsvoorstellen uit met aandacht voor rendement, productiviteit, milieu en kwaliteit. Je bepaalt de KPI's, analyseert deze grondig en grijpt in waar nodig. Daarnaast waak je over preventie en veiligheid op de werkvloer, bij voorkeur neem je ook de rol als Preventieadviseur op. Ten slotte ben je een people manager met voldoende aandacht voor een optimale ontwikkeling en benutting van de aanwezige expertise. Je werkt in deze functie nauw samen met de Technisch Verantwoordelijke en je rapporteert aan de directie.


Verwacht:

Je bent Industrieel Ingenieur van opleiding of gelijkwaardig. In ieder geval heb je reeds aantoonbare ervaring binnen een soortgelijke functie en minimum een eerste ervaring op managementniveau. Ervaring of affiniteit binnen de textielsector is een absolute plus. In een leidinggevende functie kan je zowel een democratische als autoritaire rol opnemen waardoor je vlot een team kan aansturen. Je bent Nederlandstalig met goede kennis Frans.


Aanbod:

Onze klant biedt een zeer uitdagende en verantwoordelijke functie aan binnen een familiale en stabiele kmo met voldoende groeiambities en investeringsplannen de komende jaren. Naast een sterk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen zijn er ook heel wat interne doorgroeimogelijkheden.Apply Online-Yellow You