|

Ontvang vergelijkbare jobs in je e-mail voor

PERSONAL ASSISTANT

PERSONAL ASSISTANTAalst
Job SummaryCompany Hays GentLocation Aalst, 9300IndustriesProductie - overigeJob TypeDeeltijds Onbeperkte duurEducation LevelMaster (Licentiaat)Job Reference Code1053564_1510674781Contact InformationHays Gent
Evelien Lanckbeen

  • Personal Assistant
  • Administratieve duizendpoot
  • Aalst


Hays Office Professionals Gent is op zoek naar een Personal Assistant voor een groeiend en internationaal actief bedrijf in de regio Aalst. Deze onderneming biedt een stabiele werkomgeving met een sterk no-nonsense karakter. Ongeacht een sterke internationale aanwezigheid heeft dit bedrijf lokaal nog een familiaal karakter.

Als Personal Assistant ben je de rechter- en linkerhand van de CEO. Met jouw organisatietalent en proactief karakter creëer je ruimte voor de CEO opdat hij zich kan focussen op prioritaire zaken. Jij bent verantwoordelijk voor de organisatie en het goede verloop van diverse meetings. Locaties plannen, presentaties samenstellen, catering en de notulen tijdens de meeting vallen onder jouw goede zorg.

Als Personal Assistant beschik je over een bachelordiploma in Office Management of Taal en heb je minimum 3 jaar ervaring als CEO assistant of PA in een internationale omgeving achter de kiezen. Is de leuze "eager to organise" op jouw lijf geschreven? Hays Office Professionals zoekt een administratieve duizendpoot met een oog voor detail en een sterke communicator. Je luistert actief, bent diplomatisch en ondersteunt graag. Omwille van het internationale karakter wordt er een tweetaligheid Nederlands-Frans gevraagd.

Onze klant biedt jou een afwisselende job in een dynamische omgeving. Je komt terecht in een sterk groeiend bedrijf waar sharen en opbouw van knowhow centraal staan. Je krijgt een brutoloon, aangevuld met een mooi pakket aan extralegale voordelen waaronder een firmawagen. Deze vacature staat open voor een parttime en 3/5 weekschema.

Ben jij het organisatietalent en de administratieve duizendpoot waar we naar op zoek zijn? Solliciteer dan snel online of contacteer Evelien Lanckbeen bij Hays Office Professionals voor meer info op het nummer 09 233 11 83.


Solliciteer Online