|

Ontvang vergelijkbare jobs in je e-mail voor

ONTHAALBEDIENDE MET ADMINISTRA...

ONTHAALBEDIENDE MET ADMINISTRATIEVE TAKENAntwerpen
Job SummaryCompany Hays Response AntwerpenLocation Antwerpen, IndustriesJuridische dienstenJob TypeVoltijds Onbeperkte duurEducation LevelMaster (Licentiaat)Job Reference Code1053854_1511374419Contact InformationHays Response Antwerpen
Julie Raymaekers

* Administratief sterk
* Verantwoordelijk in- en uitgaande informatie
* Vaste job in centrum Antwerpen


Onze klant is een gerenommeerd notariskantoor gelegen in het centrum van Antwerpen. Je komt terecht in een team van 2 dat instaat voor het onthaal en de administratie. Voor deze klant zijn wij op zoek naar een Onthaalbediende die ook andere taken, zoals administratie, op zich zal nemen.

In deze job zal je instaan voor inkomende telefoons, onthaal van klanten, dossieropvolging en andere administratieve taken. Ook sta je in voor het ondersteunen van de notarissen met bijvoorbeeld kopieën te nemen van aktes en andere administratieve opvolging. Door het allround pakket moet je heel goed prioriteiten kunnen stellen en stressbestendig zijn. Verder zal je ook instaan voor de verwerking van briefwisseling, het nazien en legaliseren van handtekeningen en documenten, het aanmaken van cliënten- en dossierfiches en de rapportage over de werking van de dienst.Onze klant is op zoek naar iemand met 2 jaar ervaring in een gelijkaardige job. Verder ben je ook dynamisch en hands-on ingesteld. Jij spreekt perfect Nederlands en trekt je plan in het Frans en Engels, aangezien je met klanten over heel België in contact zal staan. Jij bent organisatorisch, zelfstandig en leergierig. Jij werkt ook vlot met MS Office en je kan je goed inleven in de klant.

Onze klant biedt jou een vaste tewerkstelling aan in het centrum van Antwerpen. Je komt terecht in een mooi kantoor dat makkelijk bereikbaar is met openbaar vervoer of een parkeerplaats aanbiedt voor je fiets of wagen.

Zie jij jezelf werken in dit mooie kantoor in het centrum van Antwerpen? Ben jij de administratieve duizendpoot met sterk organisatorisch talent? Reageer dan snel via de sollicitatieknop t.a.v. Julie Raymaekers of bel naar 03/202.79.62.


Solliciteer Online