|

Ontvang vergelijkbare jobs in je e-mail voor

Financial administrative assis...

Quality Jobs logo

Financial administrative assistant

Voor een internationaal bedrijf met een vestiging in Dilsen-Stokkem zijn wij op zoek naar een Financial Administrative assistant 

Taken en profiel:
Je bent hebt een minimum A1 diploma boekhouden.
Je bent een administratieve duizendpoot.
Je hebt een passie voor talen en wilt deze ook in een commerciële setting gebruiken.
Ervaring met navision is een pluspunt.

Opleidingsvereisten: 
Minimum A1 boekhouding.

Vaardigheden:
Talenkennis : Ned-Fr-Eng-Du
SAMENVATTING

  • Bedrijf:QUALITY@WORK
  • Job Categorie:Administratie/Secretariaat
  • Status:Voltijds Onbeperkte duur

Over Ons

Jobs is een uitzend- & selectiekantoor op maat gespecialiseerd in industrie, office, bouw en technische profielen. Eveneens zijn wij gespecialiseerd in ingenieurs, hogere profielen en kaderleden. Bij Q Jobs staat 'Quality' steeds centraal. Flexibele en klantgerichte aanpak vormt de basis van onze dienstverlening van Q Jobs.

Onze medewerkers bezitten een stevige kennis van rekrutering en hebben grondige technische bagage. Zo zorgen wij ervoor dat talent altijd op de juiste plaats terechtkomt. Kwaliteit, beloftes nakomen, duidelijke communicatie, flexibiliteit, persoonlijke relatie & betrouwbare band zijn de kernwaarden van ons bedrijf! Zo maken wij het ultieme & unieke verschil voor u!

Gespecialiseerde en technisch geschoolde recruiters zorgen ervoor dat talent op de juiste plaats terechtkomt. En dit met een persoonlijke en resultaatgerichte methode waarbij Quality steeds centraal staat.

Q Jobs werd in 2003 opgericht als uitzend- en selectiekantoor gespecialiseerd in de bouwsector. Q Jobs heeft een permanente groei gekend en zich verder gespecialiseerd in bouw- en technische profielen. De oprichtster Tessy Damen stelde vast dat bedrijven nood hadden aan een HR-specialist voor het rekruteren van personeel met een sterke technische achtergrond om de vacatures voor knelpuntberoepen in te vullen. Flexibele en klantgericht aanpak vormt de basis van onze dienstverlening. Sinds de opstart richt Q Jobs zich met succes op de markt van productiebedrijven, KMO’s, bouwbedrijven en studieburelen.