|

Ontvang vergelijkbare jobs in je e-mail voor

Coördinator SBM+

Progress HR Banner

Coördinator SBM+

Progress HR is een selectiekantoor gespecialiseerd in expert en managementprofielen binnen de domeinen Sales & Customer Service, HR, Finance, Engineering, Supply Chain en Logistics. Voor onze opdrachtgevers kijken wij uit naar de best passende kandidaat, voor onze kandidaten willen wij een toegevoegde waarde zijn in hun zoektocht naar een volgende carrièrestap.

Onze klant SBM+ ( Special Building Materials) valt onder Groep Van Pelt en is het distributie- en verkoopskanaal van bouwgerelateerde materialen voor de BeNeLux, Ierland en Engeland.

Functie

Je verwerkt en coordineert de binnenkomende bestellingen en vragen voor SBM+, het distributie- en verkoopskanaal van bouwgerelateerde materialen voor de BeNeLux, Ierland en Engeland.
Je staat dagelijks in contact met klanten en potentiêle klanten om hun vragen te beantwoorden en op te volgen zodat deze bij de juiste contactpersoon terecht komen.
Je volgt de administratie binnen SBM+ op, volgt orders op en zorgt voor een uitstekende klantenservice.
Naast klanten kom je ook in contact met leveranciers om bestellingen door te geven.  


Profiel

Je bent een duizendpoot die zowel administratief als commercieel sterk is.
Je hebt graag klantencontact en bent sterk in coördinatie en opvolging.
Gezien het internationale karakter van de functie ben je sterk in Nederlands, Frans en Engels. Kennis van Duits is een grote troef.


Aanbod

Je komt terecht in een sterk groeiende organisatie met ruimte voor innovatie en initiatief.
Uiteraard kan je rekenen op een aantrekkelijk salaris, aangevuld met extra legale voordelen.

 


About Progress HR

About Progress HR

Wij willen werken aan duurzame partnerships, meedenken en ons persoonlijk inzetten om samen te werken aan uw HR uitdagingen zodat uw bedrijf klaar is voor de toekomst.

Daarvoor willen we uw organisatie leren kennen en uw business uitdagingen leren begrijpen, samen met de cultuur en waarden waar uw organisatie voor staat.

In eerste instantie willen we ons inzetten voor het vinden van het juiste talent voor uw sleutelposities, van young potential tot management. Daarnaast willen wij u graag begeleiden en adviseren in uw HR vraagstukken.

Samenvatting

 • Bedrijf
  Progress HR
 • Locatie
  Zoersel, Antwerp 2980
 • Salaris
  2.000,00 - 3.000,00 € /jaar
 • Type job
  Voltijds
  Onbeperkte duur
 • Job Categorie:
  Administratie/Secretariaat
 • Occupations:
  Administratieve ondersteuning
 • Opleidingsniveau
  Secundair onderwijs
 • facebook