|

Ontvang vergelijkbare jobs in je e-mail voor

ADMINISTRATIEVE DUIZENDPOOT ME...

ADMINISTRATIEVE DUIZENDPOOT MET GLIJDENDE WERKURENHoboken
Job SummaryCompany Hays Response AntwerpenLocation Hoboken, IndustriesOverigeJob TypeVoltijds Onbeperkte duurJob Reference Code1056365_1521034598Contact InformationHays Response Antwerpen
Julie Raymaekers

* Administratief sterk
* Zelfstandig
* Vaste job in Hoboken

Onze klant is een gekende speler, actief in de metaalnijverheid. Het bedrijf is gelegen in Hoboken. Je komt terecht in een team van 7. Voor deze klant zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker die terechtkomt op de kwaliteitsdienst.

In deze job zal je instaan voor administratieve taken zoals het verzamelen en up-to-date houden van de dossiers en het verzorgen van einddocumentatie voor de klanten. Ook ben je verantwoordelijk voor het archiveren van alle documentatie, zowel hard copy als digitaal. Bovendien krijg je de kans om nauw samen te werken met het projectteam en jezelf aan te passen naargelang de verzoeken en vereisten van de klant. Je bent de spil tussen projectteam en klant en beheert de volledige documentenstroom.Dit internationaal metaalbedrijf is op zoek naar iemand met een eerste ervaring of een schoolverlater met potentieel. Jij spreekt perfect Nederlands en zeer goed Engels. Jij hebt oog voor detail en kan goed prioriteiten stellen. Tegelijk ben je ook flexibel en vlot in communicatie met collega's, klanten en inspecteurs. Verder werk je zowel goed zelfstandig als in team.

Deze firma, die maar liefst 900 werknemers tewerkstelt, biedt jou een vaste job aan in Hoboken. Je komt terecht in een heel hechte groep met een goede groepssfeer. Verder biedt de klant jou een aantrekkelijk loonpakket aangevuld met extralegale voordelen en 12 ADV-dagen. Ten slotte geeft deze functie jou de mogelijkheid om te werken met een flexibel uurrooster.

Ben jij op zoek naar een administratieve job met verantwoordelijkheid? Reageer dan snel via de sollicitatieknop t.a.v. Julie Raymaekers of bel naar 03/202.79.62. Is deze job toch niet echt wat je zoekt, aarzel dan zeker niet om jouw cv op te laden of check zeker onze website (www.hays-response.be).


Solliciteer Online